KAYIT VE KONAKLAMA

Değerli katılımcılarımız, kongremizde bildirisi kabul edilen yazarlarımızın kayıt ve ödeme bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

- Kongremizde kabul edilen bildiriyi sunacak yazar erken kayıt için yurtiçi katılımcı (Akademik Personel/Öğretmen/Öğrenci) ise 1000 TL ödeyeceklerdir.
- Kongremizde kabul edilen bildiriyi sunacak yazar yurtiçi katılımcı (Akademik Personel/Öğretmen/Öğrenci) ise 1250 TL ödeyeceklerdir.
- Kongreye dış katılımcı (Sektörel Katılım, Dinleyici, Akademik Olmayan Kişi) olarak katılacaklar 1500 TL ödeyeceklerdir.
- Kongreye uydu katılımcı (10 kişiye kadar) firma olarak katılacaklar 5000 TL ödeyeceklerdir.
- Kongreye gönderilen tüm bildiriler kör hakemlik süreci ile değerlendirmeye alınacaktır. Hakemlik sürecinden sonra kabul edilen ve bildirisi sunulan katılımcılara Kongre Katılım Belgesi verilecektir. 
- Kongremize dinleyici olarak katılacaklara Dinleyici Katılım Belgesi verilecektir.
- Kabul edilen ve bildirisi sunulan çalışma çok yazarlı ise, diğer yazarlar kongre katılım belgelerini alabilmek için kongreye dinleyici olarak kayıt yaptırmak ve "Bildirili Kayıt formunu" doldurmak zorundadırlar. Çoklu yazara sahip bildirilerde kongreye kayıt yaptırmayan diğer yazarlara kongre katılım belgesi verilmeyecektir.
- Bildirili Kayıt Formu için tıklayınız.

Kongre Kayıt Ücretleri

 Banka Hesap Adı  IBAN Numarası
... ...

 

   Katılım Ücreti
 Erken Kayıt Yurt İçi Katılımcı (Akademik Personel/Öğretmen/Öğrenci)  1000 TL
 Yurt İçi Katılımcı (Akademik Personel/Öğretmen/Öğrenci)  1250 TL
 Dış Katılımcı (Sektörel Katılım, Dinleyici, Akademik Olmayan Kişi)  1500 TL
 Firma Uydu Katılım Ücreti (10 kişiye kadar)  5000 TL


Kayıt ve Ödeme

- Kongremizde bir araştırmacı kayıt ücreti ile sadece bir bildiri sunabilir. Araştırmacı ikinci bildirisi için %50 indirimli ücret öder.
- Kongremize kayıt yapılırken ödeme bilgisi “dekontlarda” açıklama kısmına sırası ile T.C. kimlik numarası, adı ve soyadı, CMT den gelen bildiri numarası şeklinde belirtilmelidir. İlgili dekont kongre@bakircay.edu.tr adresine e-posta yoluyla ulaştırılmalıdır.
- Dinleyici olarak katılmak isteyen katılımcılar “dekontlarda”   açıklama kısmına sırasıyla DİNLEYİCİ, T.C. kimlik numarası, adı soyadı şeklinde belirtmeleri gerekmektedir. İlgili dekont kongre@bakircay.edu.tr adresine e-posta yoluyla ulaştırılmalıdır.
- Gala yemeği ile ilgili bilgilendirme ilerleyen süreçte duyurular sayfasından yapılacaktır.
- Kayıt ücretini yatırmayan araştırmacıların bildirileri kabul edilmiş olsa da kongre kapsamında yer alamayacaktır.

Konaklama ve diğer sorularınız için lütfen kongre@bakircay.edu.tr adresinden bize ulaşınız.